söndag 28 september 2008

SVETTHYDDA...

Nu har vi vart ute på turne igen och som vanligt fick vi stressa ända in i de sista innan vi kom iväg...så vi glömde bort att skriva bloggen och stängde av mobilerna så ni har säkert undrat va vi tagit vägen.
Så här är de vi drog till Fagersta, till Urban och svetthyddan....meningen med detta är att rensa ur gamal skit i tankar och kroppen. De är att vara i meditation-MED I TATION...att vara medveten...medveten här och nu. De handlar om att bryta ned försvar som vi människor skaffar oss med tiden vi lever och i omgivningen, för att överleva och för att skydda oss. Saker vi genomlidigt, kämpar för, kämpar med, dåliga relationer, alkohol, droger, listan kan göras hur lång som helst. Faktum är Att detta är någonting för alla, alla människor och oavsätt var man kommer ifrån. Självaste svetthyddan härstammar från Indianerna och deras sätt att rena kropp och själ och bli på nytt född.

Svetthyddan är en liten hydda som man kryper in i och sätter sig tillsammans i en rund ring, tätt, tätt ihop. Sen bärs glödande stenar in vilket gör att de blir varmt där inne..väldigt varmt och man börjar svettas. Varje svett man gör är mellan 1,5-2,5 timme och i olika sektioner. Därinne börjar man en meditation för tankar, sen kroppen, sen andligheten, sen tystnade och sen kommer dödssvetten, då vi dör och föds på nytt...

De här är de bästa som jag upplevt i hela mitt liv, jag kan inte förklara med ord vad detta har för betydelse för mig och hur fantastiskt underbart och hur bra jag mår precis nu...självklart mår jag inte bra hela tiden eftersom de finns grejjer som jag hela tiden bearbetar och när smärta och sorg kommer upp till ytan så gör de väldigt ont, men när jag har gått igenom de så finns de inget annat ord än befrielse som jag tänker på. Jaa, de gör ont att plocka fram känslor och händelser i mitt liv som format mig till mig. Men jag är mogen för de nu, känner att jag är där, precis som jag ska vara. Och de kommer att ta tid...mycket tid.
De är perfekt för mig att vara med människor som vill åt samma håll i livet som förstår och ger mig kärlek... som tar emot mig när jag faller...


De va Jag Mamma Göran och Caroline som åkte i fredags. Kevin kom på lördagen med ny energi och Dynamic....



RACER MORSAN...



Carro-kofot...

Vår härliga Svett Urban

En Underbar Göran

En slut Kevin

Och lyckliga Jag.......

3 kommentarer:

Chilenita sa...

Va mysigt, nästa gång ska jag med... Hmm skulle inte carro sluta med godis???? Ser lite choklad i hennes hand;-)

Saknade er i helgen när vi hade tok kul!

Love U Puz

Caroline sa...

Men din galning...

Herregud, vilken helg!

Tack för att du tog med mig, grym upplevelse!

Underbart att se harmonin stråla i dina ögon...

Massa kärlek!

Hans sa...

Är det där Göran...hur många timmar var han i hyddan ;)